ЗВІТ

Згідно з планом роботи закладу на 2021 – 2022 навчальний рік та з метою створення сприятливих умов щодо підвищення рівня зацікавленості учнів у вивченні предметів у початкових класах, створення сприятливого освітнього середовища щодо формування предметних та ключових компетентностей учнів у період з 18 квітня по 22 квітня 2022 року було проведено Тиждень початкових класів «Великодня Україна» у незвичному форматі-дистанційно.

Для охоплення усіх предметів кожен день тижня відповідав певному напрямку.

Так, 18 квітня було проведено День мовно-літературної галузі, під девізом «З Україною в серці». У цей день класні керівники 2-4 класів, а саме Бабій Л.Д., Бота М.В. провели для учнів 2 та 4-х класів виховну годину ««Великдень – історія виникнення свята. Традиції і звичаї.»». Для другокласників та третьокласників учителі Фока Л.В. та Козмачук Н. М. організували урок-подорож ««Незвичайні рекорди України»», де учні поповнили свої знання з історії України та дізналися багато цікавої інформації, що стосується незвичних рекордів України.. Для учнів 3-х класів учителі Костел Я.Д та Козмачук Н. М. підготували загадкову вікторину «Символи України», де учні мали змогу поділитися своїми знаннями щодо них.

ФОТОЗВІТ 1

ФОТОЗВІТ 2

ФОТОЗВІТ 3

ФОТОЗВІТ 4

19 квітня продовжили день мовно-літературної галузі, під назвою «Мелодійна наша мова». Учні 4-х класів та їх класні керівники: Бота М. В. та Жалба М. В. мали змогу взяти участь у вікторині «Мовне асорті»», у ході якої четвертокласники показали свої знання з рідної мови. Також у цей день провели онлайн уроки: Фока Л. В. у 2-Б класі з української мови на тему: «Легенди і казки про мову». Козмачук Н. М. у 3-Б урок з української мови на тему: «Розвиток мовлення. Мелодійна українська мова». Бота М. В.. у 4-Б - урок з української мови на тему: «Мовознавча загадкова вікторина «Ерудит».

Учні 3-Б класу провели класний челендж «Ой у лузі червона калина». Бабій Л. Д та учні 2-А класу здійснили уявну подорож у світ рідної мови. Протягом усього дня діти писали диктант «Рідна мова», співали пісню «Мій Граул».

Так як тиждень присвячений великому святі учні 1-А класу та класний керівник Костел С. І. провели онлайн урок «Великдень наближається». Костел Я.Д. разом зі своїми учнями 3-А класу переглянули мультфільм «Великодня казочка».

Під час проведення відкритих уроків, вчителі не тільки формували мовні компетенції учнів, а й виховували в них любов і повагу до рідної мови, бажання вивчати та спілкуватись рідною мовою.

ФОТОЗВІТ 1

ФОТОЗВІТ 2

ФОТОЗВІТ 3

ФОТОЗВІТ 4

ФОТОЗВІТ 5

20 квітня 2022 року всі учні початкових класів мали змогу заглибитись у світ цариці наук математики і День математичної галузі пройшов під девізом «Математична подорож Великоднем». Проведені заходи були спрямовані на розширення знань учнів з математики, формування інтересу до цієї науки. Тому учні 2-А із задоволенням пограли у математичні ігри під час години цікавої математики «Математична мальованка» (Вчитель: Бабій Л. Д.).

Учні 2-Б класу позмагалися під час уроку-вікторини «Математична вікторина від тітоньки Сови», який для них підготувала вчитель Фока Л. В. А вчитель Козмачук Н. М. провела для учнів 3-Б класу урок-змагання «Крута математика». Для четвертокласників (4-Б клас) класний керівник Бота М. В. провели інтелектуальну гру «Цікаве та веселе в цифрах та фігурах».

Також в цей день були проведені онлайн уроки присвячені Великодню. 3-Б клас мав змогу переглянути відео «Великдень – це свято воскресіння життя»

Вчителі початкових класів цього дня розширювали математичні компетентності учнів та виховували інтерес і зацікавленість в учнів такою наукою як математика, виховували інтерес до цієї науки та бажання вивчати математику.

ФОТОЗВІТ 1

ФОТОЗВІТ 2

ФОТОЗВІТ 3

ФОТОЗВІТ 4

Всі заходи 21 квітня 2022 року були присвячені дню технологічної галузі та проведено під девізом: «Феєрверк майстер-класів».

Учні всіх класів взяли участь у виставці дитячих робіт «Великодні крашанки».

Цього дня були проведені онлайн уроки . Костел С. І. у 1-А класі провела урок з предмету «Дизайн і технології» на тему: «Великдень очима дітей». Онлайн урок з предмету «Дизайн і технології» на тему: «Казки про пасхальні яйця. Виготовлення пасхального яйця» провела Костел Я. Д.. у 3-А класі. Для учнів 4-А класу Жалба М. В. провела урок(онлайн) на тему: «Готуємося до Великодня». Для першокласників Мереуцану Д. М. провела виховну годину «Великдень». Другокласники учні 2-Б класу спілкувалися на годині спілкування з теми «Великоднє диво - писанка» ( вчителі: Фока Л. В.). Для учнів 3-Б класу вчитель Козмачук Н. М. провела ранкову зустріч «Чистий четвер» та майстер клас з розмальовування яєць та випікання пасок «Смачна паска та веселкова писанка». А учні 4-Б класу мали змогу продемонструвати свої робота з теми «Душа класу - це класна колективна писанка»- Бота М. В.

ФОТОЗВІТ 1

ФОТОЗВІТ 2

ФОТОЗВІТ 3

ФОТОЗВІТ 4

ФОТОЗВІТ 5

ФОТОЗВІТ 6

Заключним етапом проведення Тижня початкових класів стало проведення заходів 22 квітня 2022 року– день природничої галузі у закладі проведено під девізом «Земля наш спільний дім», в рамках якого учні 1-Б класу пізнавали красу природи під час години спілкування «Земля – наш спільний дім» (Вчитель: Мереуцану Д. М..). Для учнів 2-Б класу вчитель Фока Л. В. підготувала усний журнал «Рослини і тварини України в казках, піснях, легендах». Для учнів 3-Б класів вчитель Козмачук Н. М. влаштувала екологічну експедицію «Врятуймо довкілля». Учні мали змогу ознайомитись не лише корисним використанням земних благ, а й екологічними проблемами, які виникають внаслідок активної людської діяльності. Вчитель Бота М. В. разом з учнями 4-Б класу підготували науковий проект «Рослини світу. Які вони?», де учні мали змогу познайомитись та поділитися інформацією зі своїми однокласниками про незвичайні та дивовижні рослини світу, а також позмагатися .

Також, в цей день були проведені онлайн уроки присвяченні Великодню. Онлайн урок на тему: «Великдень у різних країнах світу» у 3-Б класі Козмачук Н. М.. Бота М. В. провела урок на тему: «А як святкують Великдень за кордоном?» у 4-Б класі . Бабій Л. Д. провела урок на тему: «Пасхальні традиції в с. Бояни» в 2-А класі.

Під час проведення Дня любителів природи, вчителі розширювали знання учнів про довколишній світ природи, виховували бажання любити та оберігати природу , говорили про необхідність берегти її.

ФОТОЗВІТ 1

ФОТОЗВІТ 2

ФОТОЗВІТ 3

ФОТОЗВІТ 4

ФОТОЗВІТ 5

Кiлькiсть переглядiв: 205

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.