В школі урочисто та піднесено пройшло свято Останього дзвоника

Усміхається весело травень,

Бо скінчилась навчальна пора,

І зібралась на дзвоник останній

Вся весела шкільна дітвора.

Промайнув іще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. І для учнів, і для вчителів це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. По - сімейному теплим, традиційно яскравим і барвистим, а ще й виразно патріотичним - більшість учнів та учителів того дня одягнули вишиванки – видалося воно цьогоріч.

На шкільному подвір'ї зібралися усі учні школи… Поруч з ними їх найрідніші люди: батьки, дідусі та бабусі, які пишаються своїми дітьми… Адже останній дзвоник — велике загальношкільне свято, яке підводить риску, ставить крапку в багаторічному навчальному марафоні з усіма його уроками і змінами, контрольними роботами та домашніми завданнями.

Цей день завжди незабутній, особливо для випускників. Саме вони прикували до себе найбільше уваги. Одинадцятикласники дякували вчителям та батькам.

Із щирими словами побажань звернулися до учнів та вчителів директор школи Бота Анжела Василівна та гостя свята – методист ОІППО Лілія Серафимівна Говорнян. Дирекція школи підвела підсумок роботи за навчальний рік. Були нагороджені грамотами переможці предметних районних олімпіад та конкурсів.

І ось хвилююча мить… Звучить мелодія останнього дзвоника, який сповістив присутніх про початок чудової пори – літніх канікул.

Свято вдалося! Чудових вам канікул, школярі!

Кiлькiсть переглядiв: 619

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.