МАЙСТЕР-КЛАС ВЧИТЕЛІВ АСТРОНОМІЇ

21 лютого на базі Боянської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся районний майстер-клас для вчителів фізики та астрономії на тему:«Застосування віртуальних засобів навчання на уроках астрономії».

Відкрила майстер-клас голова методичного об’єднання вчителів фізики та астрономії району Чевка Аліна Семенівна, яка ознайомила учасників з планом майстер-класу.

Вчитель фізики та астрономії Христина Іванівна Герасимчук презентувала учасникам фільм - візитну картку про наш заклад освіти.

Христина Іванівна розпочала майстер-клас з теоретичного модуля «Застосування віртуальних засобів навчання на уроках астрономії». Христина Іванівна розповіла про методику підвищення інтересу учнів до вивчення предмету астрономії, шляхом залучення новітніх віртуальних технологій.

Вчитель фізики та астрономії Рибак Родіка Лазарівна презентувала учасникам зібрання навчальний проект учнів 10-х класів на тему: «Школа майбутнього очима дітей»

У практичному модулі, соціальний педагог закладу Бота Данієла Григорівна, провела соціально-педагогічний тренінг на тему: «Виховання толерантності учнів щодо дітей з ООП». Тренінг був дуже насиченим та цікавим.

Під час проведення круглого столу були затверджені методичні рекомендації для вчителів астрономії на тему:«Застосування віртуальних засобів навчання на уроках астрономії».

В кінці майстер-класу вчителі обменялись враженнями та досвідом з роботи.

Кiлькiсть переглядiв: 518

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.