«Останній дзвоник»

ФОТОЗВІТ

Скільки різних свят пройде в шкільних родинах за час навчання учнів? Деякі з них промайнуть без уваги, з інших у пам’яті залишаються окремі фрагменти, і лише свято «Останній дзвоник» залишається в пам’яті випускників та їх батьків назавжди.

31 травня 2019 року сумне і одночасно радісне свято зустіли батьки і діти разом. Батьки мимоволі згадували свої щасливі та безтурботні роки, хвилини радощів і перше кохання, а діти раділи закінченню такого, як вони думають у свої молоді роки, «важкого періоду навчання». Діти швидко підросли і уже настав час їм іти в самостійне життя, але не без пильного нагляду батьків.

Майбутніх випускників вітали батьки, вчителі і колектив школи з таким чудовим святом і бажали їм сонячних і безхмарних днів самостійного життяю

Усім учням і батькам хочеться побажати Божого благословення, міцного здоров’я, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів! Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків та допоможуть досягти омріяних вершин!

Кiлькiсть переглядiв: 348

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.