«Нова українська школа: назрілі запитання і актуальні відповіді».

ФОТОЗВІТ

6 лютого на базі нашої школи відбулася методична студія за участі завідувачки науково-методичного центру безперервної освіти ІППОЧО Одинак Марії Манолівни та вчителів району у формі методичної трибуни для вчителів початкових класів «Нова українська школа: назрілі запитання і актуальні відповіді».

Зустріч пройшла у невимушеній та творчій атмосфері, під час якої Одинак М.М. розкрила головні напрямки роботи щодо готовності успішного учителя до нового змісту навчання та організацію освітнього простору Нової українськоїшколи, також вчителі 1-2 класів мали змогу почути відповіді на запитання які їх турбували......
Зустріч продовжила вчитель початкових класів Боянської ЗОШ І-ІІІ ступенів Козмачук Наталія Михайлівна, яка познайомили присутніх з інтегрованим курсом "Культура Добросусідства" та презентувала проект "Мандрівник". Під час роботи вчителі уявно побували як і в Чернівцях так і в Маріуполі.....могли порівняти на перший погляд кардинально різні міста.....та й знайти щось спільне між ними.... під плідної співпраці з’явилося безліч креативних ідей та новаторських педагогічних рішень. Кінцевим продуктом даного засідання було виготовлення будиночка, куди під час рефлексії учасники зібрання поклали свої враження, здобуті нові знання та головне методичний матеріал, який готовий вже до використання.
Присутніх привітали виконуюча обов'язки начальника відділу освіти Носелицької районної державної адміністрації Анжела Василівна Довганюк та директор КУ "Центр НМРЗ" Сергій Анатолійович Власов.

Кiлькiсть переглядiв: 449

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.