До Боянськоі ЗОШ І-ІІІ ступенів завітали волонтери Корпусу Миру США в Україні з Полтавської та Кіровоградської областей: Рейчел Глассер та Рейчел Грейнджер.

ФОТОЗВІТ

6.02.2020 року до Боянськоі ЗОШ І-ІІІ ступенів завітали волонтери Корпусу Миру США в Україні з Полтавської та Кіровоградської областей: Рейчел Глассер та Рейчел Грейнджер. Разом з волонтеркою Корпусу Миру США в Україні, що працює в нашій школі Тейлор Кі та вчителькою англійської мови Кімін О.К., провели квест з учнями 5-их класів на тему "American Day". Діти ознайомилися з визначними місцями США та отримали багато задоволення від квесту. Волонтери Корпусу Миру США в Україніподілили 5-ті класи на 4 команди, які змагалися за перше місце. Переможці отримали солодощі в подарунок, окрім цього навчилися новим і цікавим пісням.

Волонтери Корпусу Миру США в Україні відвідали музей історії школи та залишили свої враження у візітаційній книзі. Також волонтерів привітала виконуюча обов'язки начальника відділу освіти Новоселицької районної державної адміністрації Довганюк А.В..
Кiлькiсть переглядiв: 105

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.