Звіт директора Боянської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Згідно з наказом МОНУ « Про затвердження Примірного положення про порядок звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів перед педагогічним колективом та громадськістю» від 23.03.2005 №178 24 червня 2021 року в Боянській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся звіт директорки Бота А.В. про роботу Боянської ЗОШ за 2020-2021 навчальний рік. Під час звіту були присутні батьки, трудовий колектив закладу, представники громадськості. Головою зборів обрали заступника голови ради школи Гауку С.Г.

Директорка представила глибоку аналітичну доповідь про діяльність закладу за звітний період, зокрема, зупинилась на здобутках педагогів у навчальній діяльності, виховній роботі та роботі з обдарованими учнями, у створенні якісного освітнього середовища та фінансово-господарській роботі закладу.

Чітко проаналізовано роботу педагогічного колективу щодо стану надання освітніх послуг здобувачам освіти. Звернено увагу на досягнення учнів у конкурсах, інтернет-олімпіадах та позакласній роботі.

Під час звітування використовувалися результати анкетування здобувачів освіти, батьків та педагогічного колективу щодо оцінювання якості освітніх управлінських процесів та вироблення рекомендацій для вдосконалення діяльності закладу освіти.

Присутні на звіті мали можливість побачити окремі моменти з життя школи за 2020-2021 навчальний рік, переглядаючи фільм із життя школи та презентацію що доречно доповнювали виступ директорки.

На зборах виступила заступник голови профспілки Неліч К.Г., вона високо оцінила діяльність керівника закладу. Роботу директорки всі присутні оцінили «відмінно» (одноголосно).

Завершуючи свій звіт, директорка подякувала учасникам освітнього процесу за спільну співпрацю у створенні умов для надання якісних освітніх послуг здобувачам освіти, порозуміння, партнерські стосунки та побажала гарного літнього відпочинку!

Детально зі звітом можна ознайомитися тут.
Кiлькiсть переглядiв: 463

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.