«Ми українці: честь і слава незламним!»

ФОТОЗВІТ

Українська держава, пройшовши значний шлях у розбудові своєї незалежності, зустрілась із величезною перешкодою на цьому шляху — проти України росією була розв’язана повномасштабна війна. Це зумовлює важливість актуалізації питання формування активної громадянської позиції, національно-патріотичного виховання.Саме патріотизм є найнадійнішим союзником у цій визвольній війні.

Перший урок 2022/2023 навчального року на тему «Ми українці: честь і слава незламним!» присвячений глибокому усвідомленню учнів, що ж таке Батьківщина, держава, патріотизм, якими були, є і мають стати українці, щоб ні у кого ніколи не виникало бажання нав’язувати українцям, як їм жити, з ким дружити, якою мовою говорити і куди рухатися у розвитку своєї суверенної незалежної держави.

Під час уроку учні ліцею висловили свою думку, чому справжні українці не шкодують ні коштів, ні здоров’я, ні навіть життя заради свободи, незалежності та цілісності нашої держави. Розповіли, чи хотіли б самі відчувати себе справжніми українцями, що для цього потрібно робити, як вони розуміють поняття Батьківщина. Який зміст вкладено у це слово. Адже слово українець походить від слова Україна. Тож кожен українець має відповісти на запитання: «А що є для мене Україна, Батьківщина, Вітчизна».

Кiлькiсть переглядiв: 255

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.