Урочистим заходом відзначили День захисника України в школі

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, 14 жовтня в день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем українського козацтва, українське суспільство відзначає державне свято – День захисника України.

13 жовтня, напередодні, Дня українського козацтва та Дня Захисника Вітчизни у нашій школі відбувся відкритий виховний захід:"Мужність і відвага крізь покоління".

Учні нашої школи, також не забуваючи добрі традиції наших предків- козаків влаштували у школі свято присвячене Дню захисника України. Класні керівники Козмачук Н. М. та Басараба З. А. підготувала дітей до свята. Учні 3-А та 3-Б класів заспівали патріотичні пісні. Окрім цього, до Дня захисника України учні з різних класів підготували власноруч виготовлені поробки на патріотичну тематику, які мали змогу побачити як учителі, так і учні нашої школи протягом дня.


Галерея "День Захисника України"

Кiлькiсть переглядiв: 760

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.