Зупинка під назвою «Школа»

Третього лютого школа гостинно зустріла своїх випускників. Зібралися традиційно всі, хто закінчив Боянську школу, однак найбільше чекали ми на ювілярів: тих, хто закінчили школу 1, 5,10, 15, 20, 30, 40, 50 і 60 років тому. Перші ж слова ведучих свята- майбутніх випускників, налаштували присутніх на зустріч із юністю, друзями, вчителями.

Усі помітили, що школа змінилася, і порівняти школу їхньої юності й сьогоднішню допомогла випускникам директор школи А.В.Бота. Приємним моментом зустрічі для всіх випускників була екскурсія до музею школи.

У привітальному слові директор школи А.В.Бота підкреслила, що незважаючи на давню історію, школа іде в ногу з часом. Серед досягнень школи щорічні перемоги у районних та обласних конкурсах, предметних олімпіадах.

- І звичайно,- наголосила Анжела Василівна,- найбільша гордість школи - це ви, наші випускники, наш цвіт, завдяки якому школа і буде процвітати.

За далекими порогами юності залишилася рідна школа. Та світліше стає серед цього невпинного бігу робочих буднів, серед невідкладних справ, коли знаєш, що у рідному селі, серед помужнілих роками ровесників, малиново зоріють неповторні юнацькі спомини і ясніють вікна рідної школи, які звуть лебединою піснею далекого шкільного дзвоника. Серед гостей – випускників нашої школи – є люди, які займають високі посади. Не можна не пишатися і не приклонятися перед тими випускниками, які знайшли своє місце в житті, стали добрими спеціалістами і шанованими людьми. Випускники – це яскраві зірки, які засвітилися на шкільному небосхилі в день вступу кожного у школу і залишаться в пам’яті школи назавжди.

Життя наче потяг, зупинка під назвою "Школа”. А далі - у кожного свій маршрут, свої життєві далі і зупинки, свої пасажири, свої болі й тривоги, радощі й успіхи, та в усіх випускників школи була спільна зупинка. І хоч немає станції, де приймають у минуле поїзди, та на зупинці під назвою «Школа» завжди їм раді.

Завершилася урочиста частина вечора. Далі в програмі були зустрічі. Таке довгождане спілкування зі своїми учителями, однокласниками. Шкільними коридорами, як колись, проходили випускники, довго гомоніли по класах, сидячи за шкільними партами. Довго у той незабутній вечір не стихало у школі. Вона вирувала, наче вулик...


Галерея "Вечір зустрічі з випускниками"

Кiлькiсть переглядiв: 594

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.