Зустріч із представниками ОБСЄ

15 грудня 2017 року у нашій школі відбулась зустріч-презентація із представниками організації з безпеки та співробітництва в Європі - Спеціальної моніторингової місії в Україні (СММ ОБСЄ).

Тема розмови – «Цілі Спеціальної моніторингової комісії в Україні».

Представники Чернівецького відділення ОБСЄ австрієць Міхаель Шидер та румун Маріан Скарлатеску перед початком зустрічі зі педагогічними працівниками та учнями 10-11-х класів розповів, що презентація – частина діяльності, яка спрямована на розповсюдження інформації про місію.“Ми хочемо розповісти вам про нашу діяльність: що ми можемо робити, що не можемо, що б ми хотіли зробити і так далі. Основне наше завдання – збирати інформацію стосовно ситуації з безпеки в країні, демонстрацій і всього, що стосується прав людини, а також подавати неупереджені звіти про ситуацію світовій спільноті”, – сказав Міхаель Шидер.

У рамках програми заходу з повідомленням виступив також спостерігачі ОБСЄ Деян Георгіевскі з Македонії, який перебував із місією у Луганську. На завершення вчителі та учні задали спостерігачам чимало запитань, що свідчило про інтерес присутніх до ситуації в країні.

Директор школи Анжела Бота відзначила важливість заходу, подякував представникам місії ОБСЄ за візит та наголосила на відкритості навчального закладу для зустрічей з різними організаціями.


Галерея "зустріч з представниками ОБСЄ"

Кiлькiсть переглядiв: 551

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.